HOME    |    CERTIFICIRANJE    |    OBVLADOVANJE SPREMEMB    |    AKTIVNOSTI    |    KONTAKT

NAŠE STORITVE OB PREHODU OSTALE STORITVE povezava na LinkedIn
PRENESITE PDF NAŠIH NOVIH BROŠUR

POGOJI UPORABE

Uporabe spletne strani in pogoji za zagotavljanje informacij so določeni v tem pravnem obvestilu. Z uporabo te spletne strani potrjujete, da se strinjate s pogoji tega obvestila in s tem ste pravno zavezani.

Varnost
Zasebnost uporabnikov nam je pomembna. Informacije, ki nam jih posredujete preko spletne strani bodo uporabljene, da vam pošljemo informacije o produktih in storitvah za katere ste izrazili zanimanje. Lahko so uporabljene tudi za pošiljanje informacij o sorodnih produktih in storitvah, ki bi vas utegnile zanimati, razen če nas obvestite, da takih informacij ne želite prejemati. V ta namen bodo vaši podatki posredovani podjetjem znotraj skupine Bureau Veritas.  S posredovanjem vaših podatkov se strinjate z določili, omenjenimi v tem dokumentu. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji stranki izven Bureau Veritas, razen za izpolnitev vaših zahtev in za vzdrževanje vašega uporabniškega računa.

Zaradi razlogov varnosti spletne strani in zaradi zagotavljanja dostopnosti strani vsem uporabnikom, Bureau Veritas nadzira promet v omrežju za identifikacijo nedovoljenih poskusov dodajanja ali spreminjanja informacij ali za preprečitev drugih načinov škodovanja strani. Vsak uporabnik te strani se mora s tem nadzorom strinjati.

Nedovoljeni poskusi sprememb informacij shranjenih na tem sistemu,  poskusi onemogočanja ali izogibanja varnostnim sistemov ali uporabo tega sistema v druge namene, kot je bilo namenjeno, so prepovedani in lahko vodijo do kazenskega pregona.

Če naš nadzor odkrije dokaze o možnih kriminalnih aktivnostih, bodo lahko ti dokazi posredovani ustreznim organom avtoritete.

Izjava o avtorskih pravicah
Vse vsebine na spletnih straneh Bureau Veritas so lastnina BUREAU VERITAS, razen če je navedeno drugače. Noben del spletne strani ni dovoljeno reproducirati, pošiljati ali kopirati v kateri koli obliki ali na kakršen koli način. Dovoljen je le prenos, tiskanje in kopiranje delov dokumentov  s  spletne strani za osebno uporabo.

Povezave do drugih spletnih strani
Dokumenti objavljeni na spletnih straneh lahko vsebujejo hiperpovezave do informacij kreiranih in vodenih s strani drugih javnih ali privatnih organizacij. Te povezave so podane za priročnost uporabnikom. BUREAU VERITAS ne daje nobenega jamstva ali zastopstva za vsebino, točnost, ustreznost, pravočasnost ali popolnost povezanih informacij in ne podpira oz. se strinja z vsebinami katere koli spletne strani tretje stranke. Vse informacije, ki so del teh zunanjih strani, vsi izraženi vidiki, ponujeni komercialni produkti, ponujene storitve ali organizacije, ki sponzorirajo te spletne strani (s trgovskim imenom, blagovno znamko, proizvodnjo, ali kako drugače) ne izražajo pogledov podjetja Bureau Veritas.

Bureau Veritas ne bo odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo povzročeno zaradi uporabe informacij vsebovanih ali navedenih v kateri koli spletni strani tretje stranke.

Trgovski proizvodi itn
Reference na spletnih straneh Bureau Veritas do katerega koli specifičnega trgovskega proizvoda, procesa in storitve ali uporaba katerega koli imena trgovine, podjetja ali korporacije, so priskrbljene za informiranje in priročnost uporabnikov spletne strani in ne pomenijo oglaševanja, priporočanja ali favoriziranje s strani Bureau Veritas. Pogledi in mnenja izraženi s strani avtorjev, ne izražajo ali predstavljajo vedno vidikov Bureau Veritas in zatorej ne bodo uporabljeni za oglaševanje ali promoviranje proizvodov.

Točnost podatkov
Bureau Veritas je previdno in natančno pripravil to spletno stran, vendar ne daje garancije ali zastopstva za natančnost, popolnost, zadostnost ali primernost katere koli vsebine, objavljene na spletni strani.

Bureau Veritas ni odgovoren za izgubo ali škodo, ki se lahko pojavi zaradi uporabe informacij vsebovanih ali navedenih na spletni strani in izrecno zavrača odgovornost za napake in izpustitve v vsebini te spletne strani.

Družba Bureau Veritas, njeni zaposleni in sopogodbeniki ne jamčijo - izrecno ali posredno ali na podlagi zakonskih določil - za to, da vsebina, dostopna na internetnih straneh družbe Bureau Veriats ali druga internetna stran, ki je z njimi povezana, ne krši pravic drugih oseb ali ne zagotavlja zajamčene kakovosti ali ne ustreza določenemu namenu.  Družba Bureau Veritas prav tako ni odgovorna za točnost, popolnost ali uporabnost informacij, proizvodov ali procesov, opisanih nanjenih internetnih straneh. Družba Bureau Veritas ne jamči, da na njenih internetnih straneh niso prisotni računalniški virusi. Družba Bureau Veritas prav tako ne jamči, da uporaba omenjenih  informacij, proizvodov ali procesov ne posega v pravice drugih oseb.